27. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Samo za utakmicu s Dinamom! Osijek na travnjak izlazi u ‘retro’ dresovima!

1 min read
- Limitirano izdanje dresa povodom 75. rođendana NK Osijek bit će moguće kupiti od 28. veljače u prodavaonici Sportoro u Avenue Mallu. Količine rođendanskih dresova su ograničene, a cijena iznosi 500 kuna - zaključuju.

Momčad Osijeka u nedjelju u 18 sati igra protiv Dinama. Igra se za usmjerenje prema naslovu prvaka države, igra se tisućita utakmica Osijeka u Prvoj HNL, igra se susret na dan 75. rođendana kluba, sprema se glazbeno-scenski spektakl na početku i u poluvremenu utakmice, a novost su i – ‘retro’ dresovi samo za ovu priliku.

– Posebnost nedjeljne utakmice bit će rođendanski dres u kojem će nastupiti nogometaši Osijeka pripremljen isključivo za utakmicu na kojoj će se obilježiti 75 godina djelovanja našeg kluba. Inspiriran dresovima s kraja 80-ih godina i s prepoznatljivim bijelo-plavim bojama nedjeljnom derbiju dat će dašak nekih pomalo zaboravljenih vremena – javlja NK Osijek na mrežnim stranicama, dodajući kako će dresovi u prodaju do kraja mjeseca…

– Limitirano izdanje dresa povodom 75. rođendana NK Osijek bit će moguće kupiti od 28. veljače u prodavaonici Sportoro u Avenue Mallu. Količine rođendanskih dresova su ograničene, a cijena iznosi 500 kuna – zaključuju.

Foto: NK Osijek (screenshot)