19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Rezime sa stadiona: 42 bengalke, 4 privedene osobe, jedna zbog napada i ulaska u teren

1 min read
Tijekom utakmice došlo je do neprimjerenog skandiranja navijača i paljenja 42 bengalke od kojih je na teren ubačena 31 bengalka i dimna kutija te je utakmica bila prekinuta četiri puta, a zapaljena je i jedna stolica - zaključuju iz policije.

Jučer, 27. veljače, u vremenu od 18 sati do 19,56 sati na stadionu „Gradski vrt“ u Osijeku, Woodrowa Wilsona 2, odigrano je 25. kolo Hrvatske nogometne lige između Nogometnog kluba „Osijek“ i Građanskog nogometnog kluba „Dinamo“ – javlja PU OBŽ i dodaje…

Nogometnu utakmicu u Gradskom vrtu u Osijeku gledalo je ukupno 6676 gledatelja.

Prije odigravanja utakmice, zbog počinjenog prekršaja iz članka  4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima tri navijača privedena su u prostorije II Policijske postaje Osijek zbog paljenja pirotehničkih sredstava. 

Nakon utakmice, zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, jedna osoba je privedena zbog tjelesnog napada i ulaska u natjecateljski prostor.

Tijekom utakmice došlo je do neprimjerenog skandiranja navijača i paljenja 42 bengalke od kojih je na teren ubačena 31 bengalka i dimna kutija te je utakmica bila prekinuta četiri puta, a zapaljena je i jedna stolica – zaključuju iz policije.

Foto: OsijekExpress.com

Facebook Comments