25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija iz Osijeka i OBŽ vas poziva da predložite lokacije za nadzor brzine!

1 min read
- U skladu s planom aktivnosti „ROADPOL“,  od ponoći 24. ožujka 2022. godine provodit ćemo preventivno-represivnu akciju „24-satni pojačani nadzor brzine kretanja vozila“ - piše policija.

– U cilju što bolje suradnje sa građanima, pozivamo iste da se uključe u provođenje navedene akcije na način da predlože lokacije na kojima bi željeli da se nadzire brzina kretanja vozila – javila je jučer pozivom građanima PU OBŽ, a u čijem se pozivu pojašnjava…

– Sukladno sačinjenom planu i smjernicama Roadpola-mreže prometne policije Europe, u periodu od 1. do 27. ožujka 2022. godine, na području cijele Policijske uprave osječko-baranjske policijski službenici provodit će pojačani nadzor brzine kretanja vozila.

– U skladu s planom aktivnosti „ROADPOL“,  od ponoći 24. ožujka 2022. godine provodit ćemo preventivno-represivnu akciju „24-satni pojačani nadzor brzine kretanja vozila“.

– Pozivamo građane kao i medije da svoje prijedloge o lokacijama nadzora brzine kao i želju za prisustvovanjem na samim lokacijama tijekom provođenja akcije dostave na mail adresu dholes@mup.hr u razdoblju od 2. ožujka do 10. ožujka 2022. godine – zaključuje u pozivu policija.

Foto: Google Street View (screenshot, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)