16. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Besplatne rekreacijske radionice za trudnice ponovo u Sokolu!

2 min read
- Dosadašnje radionice bile su odlične, puno zadovoljnih povratnih informacije te stečena vrlo korisna znanja koja su primjenjiva tijekom svih trudničkih mjeseci. Definitivno bih preporučio svim trudnicama da participiraju u radionici jer će im to znanje i iskustvo bit od koristiti tijekom svih trudničkih mjeseci - istaknuo je Daniel Zečević, trener.

Rekreacijske radionice u sklopu projekta „Zdrav roditelj – zdravo dijete“ koje provodi Gimnastičko društvo Osijek-Žito, ponovo su u Sokolu. Izvrsna je ovo prilika svim trudnicama da se okušaju u pažljivo osmišljenoj rekreaciji u kojoj razvijaju osnovnu snagu i fleksibilnost tijela tijekom trudničkih mjeseci – javlja GD Osijek-Žito i nastavlja…

Zahvaljujući podršci Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, krajem mjeseca ožujka u dvorani Sokol Centar (Ul. Kralja Zvonimira 5, Osijek) bit će organizirana besplatna gimnastička radionica za sve trudnice koje do sada nisu sudjelovale u na ovakvim radionicama. Cilj radionice je umjerenom tjelesnom aktivnošću zadržavati i razvijati osnovnu fleksibilnost tijela koja će svim polaznicama uvelike pomoći održati za vrijeme trudnoće i vratiti nakon porođaja zdravu tjelesnu formu.

– Dosadašnje radionice bile su odlične, puno zadovoljnih povratnih informacije te stečena vrlo korisna znanja koja su primjenjiva tijekom svih trudničkih mjeseci. Definitivno bih preporučio svim trudnicama da participiraju u radionici jer će im to znanje i iskustvo bit od koristiti tijekom svih trudničkih mjeseci – istaknuo je Daniel Zečević, trener.

Radionica će se održati u petak, 25. ožujka 2022. godine (Sokol Centar Osijek) i to u terminu od 17:00 do 18:00 sati. Broj mjesta po terminima je ograničen zato pozivamo sve zainteresirane trudnice, koje do sada nisu sudjelovale na besplatnim radionicama, da se čim ranije prijave za sudjelovanje. Prijava se vrši online putem poveznice:  https://bit.ly/rekreacija-za-trudnice-ozujak. Prijave na buduće aktivnosti moguće je napraviti kontaktom na broj 091 421 1188 (Viber, WhatsApp, SMS) ili na email: ivana@gdosijek.hr.

Foto: Pixabay (ilustracija)