19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Saznali smo datum Halidovog koncerta u Osijeku! Odmah iza korizme i Uskrsa!

1 min read
Potvrdio nam je tu informaciju Domagoj Jukić iz Agencije Koncert iz Osijeka, a pod čijim je ravnanjem održan i prošlotjedni koncert Frajli u Osijeku.

Nakon što je samo dan ranije ‘stidljivo’ najavljen skori koncert Halida Bešlića u Osijeku, umjetnika od čijeg je posljednjeg koncerta kod nas prošlo tri godine, danas smo ekskluzivno doznali i za koji je dan pao dogovor između Agencije Koncert, Halida i njegove produkcije.

Halid Bešlić će koncert u Osijeku održati 23. travnja, u subotu. To je prva subota nakon korizme i Uskrsa, a što se u nas smatra valjanim vremenom za zabavu i spektakle.

Potvrdio nam je tu informaciju Domagoj Jukić iz Agencije Koncert iz Osijeka, a pod čijim je ravnanjem održan i prošlotjedni koncert Frajli u Osijeku.

Halidov koncert, makar nije rečeno u ovom razgovoru, bit će, zacijelo, u dvorani Gradski vrt.

Podsjećamo, dan ranije iz Agencije je na Facebooku najavljeno kako će prvi sljedeći koncert biti upravo ovaj Halidov, ali do okončanja dogovora između njih i Halidove produkcije, nisu htjeli potvrditi datum održavanja koncerta, već samo da će ga sigurno biti i da je isti 100 posto dogovoren.

Informacije koje se još čekaju, a doći će sljedećih dana zasigurno, bit će vrijeme održavanja koncerta, planovi promocije, prodaja ulaznica, gdje i po kojoj cijeni, a što su vitalne informacije, sudeći po zanimanju čitatelja za posljednju najavu održavanja ovog glazbenog spektakla u Osijeku.

Foto: Youtube (screenshot)