16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Slavonka stigla u 3 ujutro kući, muž zaključao vrata: Otvaraj vrata, pi… ti mat…..!

1 min read
Kada je suprug odškrinuo vrata, pokušala je ući u stan odgurnuvši ga, uslijed čega je izgubila ravnotežu i pala na pod, pri čemu su joj ispale stvari iz torbice, limenka piva i staklena bočica od 0,1 l. Pelinkovca - piše portal Danica.hr.

Popularni portal Danica.hr piše o ovotjednoj presudi, a po kojoj je, kažu, 42-godišnja žena iz Virovitice, kriva jer je u veljači ove godine, stoji na portalu, oko 3 sata ujutro počinila nasilje prema suprugu u stanu u stambenoj zgradi.

Došla je do vrata stana i zvonila na zvonce te udarala rukama po vratima dozivajući supruga riječima: ‘Je… ti mrtvu majku, otvaraj vrata, pi… ti materina‘. Kada je suprug odškrinuo vrata, pokušala je ući u stan odgurnuvši ga, uslijed čega je izgubila ravnotežu i pala na pod, pri čemu su joj ispale stvari iz torbice, limenka piva i staklena bočica od 0,1 l. Pelinkovca – piše portal Danica.hr.

S galamom je, dodaje se, nastavila, kao i s vrijeđanjem muža, naposljetku ga ogrebla i noktima po laktu lijeve ruke, da bi se galama nastavila sve do dolaska policije.

Kod žrtve je to uvjetovalo povredu dostojanstva i uznemirenost…, piše nadalje portal, navodeći kako se u ovom trenutku radi o nepravomoćnoj presudi prekršajnog suca.

Slavonka je, dodaje se u tekstu, opovrgnula nasilje…, štoviše, optužila muža da je udario nju šakom u nos…

Sudac ju je proglasio krivom i kaznio s 10 dana zatvora. Presuda je uvjetna, dodaje portal, a više i detaljnije čitajte OVDJE.

Foto: Pixabay (ilustracija)