28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Mia Dimšić komentirala svoje ‘nesavršene zube’ i glupave sugestije kritičara…

1 min read
Razgovarajući za In Magazin Nove TV, a o brojnim elementima i sadržajima priprema ususret Torinu, voditelj je prenio spomenutu kritiku kao pitanje Miji, a naša je glazbenica 'hladna kao špricer' komentirala svoje 'nesavršene zube'.

Osječka glazbenica Mia Dimšić je pobjedom na Dori i pripremama za Eurosong ‘otvorila’ i jedno novo poglavlje u prisutnosti u nacionalnom medijskom prostoru, ali i kritikama javnosti, od dobronamjernih do najglupavijih, poput posljednje, a o potrebi odlaska stomatologu ususret eurovizijskom natjecanju.

Razgovarajući za In Magazin Nove TV, a o brojnim elementima i sadržajima priprema ususret Torinu, voditelj je prenio spomenutu kritiku kao pitanje Miji, a naša je glazbenica ‘hladna kao špricer’ komentirala svoje ‘nesavršene zube’.

– Nemam potrebu. Nit’ mislim da su oni dobri nit’ mislim da su loši. Nemam mišljenje o njima, nebitan su mi aspekt u životu. Kad netko kaže da bi želio riješiti problem s mojim zubima, to je kriva konstrukcija. Gdje vi vidite problem, jer ja ne vidim problem. Ako netko vidi problem u nečemu na sebi, nisam protivnik plastične kirurgije ako će se netko osjećati dobro. Ali ako je tebi nebitno, a drugi ljudi imaju problem, mislim da to nema veze s vama – uzvratila je Mia, prenosi Večernji list.

Bravo Mia! Zdravi zubi, zdrava osoba!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)