29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Tonska proba u Gradskom vrtu! Raskošna pozornica za Porin!

1 min read
Grad i Županija, a uz HRT, Porin..., već danima rade na pripremi dvorane, o čemu su svjedočile sporadične fotografije uključenih na društvenim mrežama, ali od sinoć je razvidno kako je sve spremno za spektakl u Osijeku.

Na Instagram profilu Porina jučer su objavljene fotografije s tonske probe ususret dodjeli glazbenih nagrada u četvrtak navečer. Fotografije autora @julienduvalphoto otkrivaju istinsku raskoš u Gradskom vrtu u Osijeku, a koji će biti domaćin 29. Porina.

Grad i Županija, a uz HRT, Porin…, već danima rade na pripremi dvorane, o čemu su svjedočile sporadične fotografije uključenih na društvenim mrežama, ali od sinoć je razvidno kako je sve spremno za spektakl u Osijeku.

Fotografije otkrivaju kako je pozornica postavljena pod sjevernim zidom, a svojom veličinom ostavlja tek manji prostor u parteru za nominirane i izvođače. Također, izvjesni dio zapadne i istočne tribine također je ‘otela’ velika pozornica, ali Porin je više televizijski spektakl ‘oscarovske naravi’.

Također, kako se neslužbeno doznaje, ulaznice za Porin za istočnu i zapadnu tribinu idu odlično i dvorana će biti ispunjena, dočim nema govora kako će Osječanke i Osječani, ali i cijela nacija Porin pratiti putem malih ekrana.

Foto: @julienduvalphoto (Instagram, prijenos uz prethodnu dozvolu autora)