20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dokkica organizira Uskršnji kamp za vrijeme proljetnih praznika! Doručar, ručak, zabava…

1 min read
Svim roditeljima koji žele uključiti djecu u zabavne i edukativne aktivnosti tijekom proljetnih praznika osigurali smo cjelodnevnu brigu i pregršt zabave za djecu od 7 do 10 godina - poručuju iz DOKKICE.

– Dječji kreativni centar DOKKICA organizira četverodnevni Uskršnji kamp za vrijeme proljetnih praznika! Kamp će se provoditi od 19. do 22. travnja. Svim roditeljima koji žele uključiti djecu u zabavne i edukativne aktivnosti tijekom proljetnih praznika osigurali smo cjelodnevnu brigu i pregršt zabave za djecu od 7 do 10 godina – poručuju iz DOKKICE.

Boravak je moguć jedan ili više dana tijekom provođenja kampa. Cijena poludnevnog boravka (8:00 – 12:30): 150 kuna po danu. Cijena cjelodnevnog boravka (8:00 – 16:00): 200 kuna po danu. Cijena za četverodnevni poludnevni boravak: 500 kuna. Cijena za četverodnevni cjelodnevni boravak: 700 kuna.

DNEVNE AKTIVNOSTI ZA DJECU: Doručak, Vanjske aktivnosti i užina – Aktivni smo i sretni, jačamo tijelo i duh skakanjem u vreći, trčanjem i zabavnim igrama, Ručak, Kreativne aktivnosti – Na kreativnim radionicama učimo, stvaramo, zabavljamo se i educiramo, Gledanje edukativno-zabavnog serijala Junaci prirode – Vrijeme je za malo odmora, ali nikad dosta zabave.

Prijava je moguća pute obrasca https://forms.gle/G6o6N5cewNxfLV7X6 .

Foto: Dokkica (screenshot) & Pixabay (ilustracija)