Ned. svi 22nd, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Hajdukoviću u Sabor stigla gnjusna razglednica: Jako si bolestan… …grozno je biti gov…!

2 min read
Domagoj Hajduković, deklarirani 'gay' političar, podijelio je dopisnicu na društvenim mrežama i dobro podnio čitanje iste, doima se.

Osječki zastupnik u Hrvatskom Saboru Domagoj Hajduković primio je, u najmanju ruku, gnjusnu dopisnicu anonimnog pošiljatelja, adresiranu na Hrvatski Sabor. Osim što je sadržaj užasavajući, kompletna je pisana izuzetno nepismeno, velikim tiskanim slovima, što je dodatno ‘skrilo’ elementarno nepoznavanje pisma. No, na stranu s jezikom, sastav je gnjusan, ‘gnojan’, maliciozan, nepojmljiv kao nešto što bilo tko može pisati s namjerom realizacije nekakvog motiva. Zašto? Čemu?

Domagoj Hajduković, deklarirani ‘gay’ političar, podijelio je dopisnicu na društvenim mrežama i dobro podnio čitanje iste, doima se.

– Zraka sunca na ovaj kišni dan: moj fan mail od jutros. Samo ljubav (kao “što mi se vidi na faci”) – napisao je Hajduković, a pročitavši prethodno ovaj sadržaj niže…

– Jako si bolestan i u sotonskoj vlasti i svi kao ti trebate se liječiti. Trebate na detektoru laži testirati, što vas je odvelo u propast. Toliko ste ljigavi da se to vidi i na faci. Ostavite se zla, ako se mislite spasiti za vječnost. Da ste vi zdravi i normalni civilizacije ne bi bilo već jako, jako davno grozno je biti gov…! – piše na dopisnici.

Usput na njoj se ne vidi odakle je poslana, no kako u opisu na poleđini stoji kako prikazuje Ilok, zacijelo bi mogla biti iz tog kraja, jer na žigu pošte je posljednje slovo ‘k’. Usput, dopisnicu/razglednicu tiskaju u Novom Sadu. No, to je već druga priča.

Foto: Facebook (screenshot) & Youtube (screenshot)