24. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Evo kako vježba ‘kontesa Stasi’! Ivana Medić u parteru HNK-a izvela stoj na rukama!

1 min read
A Ivana Medić je zorno fotografijom pokazala kako održava formu za zahtjeve koji su pred njom. Naime, Kneginja čardaša je premijerno izvedena '19. godine u osječkom HNK-u, a sada, u travnju, ima tri izvedbe, 6., 7., i 8. u mjesecu.

Mi joj godine mjerili ne bi. Sama ih je napisala… 🙂 A energije u njoj, očito, ima dovoljno za čardaš! Napokon, danas Osječanka, nekad Čakovčanka, nije se odveć ni udaljila od mađarske granice u radnom i profesionalnom radijusu 🙂

– Tako to radimo mi u 37. godini – uz objavu fotografije na Instagramu napisala je operna solistica osječkog HNK-a Ivana Medić, pokazujući kako izvodi stoj na rukama u parteru kazališta, točno na ulazu između loža i intendatnske lože, a što je element kojeg izvodi i u opereti Kneginja čardaša.

Zapravo, to je tek malen dio onoga što Kneginja čardaša zahtjeva od kneževe nećakinje, kontese Stasi, jer je uz pjevane dionice čitava niska plesnih i akrobatskih elemenata koje su stavljene pred soliste u ovoj opereti.

A Ivana Medić je zorno fotografijom pokazala kako održava formu za zahtjeve koji su pred njom. Naime, Kneginja čardaša je premijerno izvedena ’19. godine u osječkom HNK-u, a sada, u travnju, ima tri izvedbe, 6., 7., i 8. u mjesecu.

Stoga, da ne bi ostalo samo na fotografiji, možete pravac u kazalište vidjeti i kontesu i sve druge članove ansambla.

Foto: Instagram, Ivana Medić (screenshot)