29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

19-godišnjak završio u kanalu: Suvozačica i on teže ozlijeđeni! Još jedna prometna sa 4 ozlijeđene osobe!

1 min read
Iz DZ Županja upućeni su u OŽB Vinkovci gdje su im konstatirane teže ozljede. Očevidom je utvrđeno kako tijekom vožnje nisu koristili sigurnosni pojas.

Oko 2 sata 1. travnja u Štitaru, 19-godišnjak je pod utjecajem prisutnošću alkohola u organizmu (1,37 g/kg) osobnim automobilom županjskih registracijskih oznaka te uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila u zavoju sletio s kolnika u odvodni kanal – javlja PU VSŽ i nastavlja…

Nakon prometne nesreće, vozač i 24-godišnja suvozačica zatražili su liječničku pomoć u Domu zdravlja Županja koji je izvijestio policiju o prometnoj nesreći. Iz DZ Županja upućeni su u OŽB Vinkovci gdje su im konstatirane teže ozljede. Očevidom je utvrđeno kako tijekom vožnje nisu koristili sigurnosni pojas. Protiv vozača policija će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

A kasnije istog dana…

Istog dana oko 22,40 sati u Vinkovcima, 29-godišnji vozač upravljajući teretnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka u raskrižju ulica oduzeo je prednost prolaska i bočno udario u osobni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka. Uslijed udara 22-godišnja vozačica i tri putnice u osobnom automobilu lakše su ozlijeđene – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)