2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Proljeće kod Savojskog: Gnijezdo od 10 metara, ‘šarena pisanica’, potraga za jajima…

1 min read
- Očekuje vas i „mega gnjezdo" od 10 metara koje će sigurno biti jedna od glavnih dječjih atrakcija - dodaju iz organizacije.

Turistička zajednića Općine Bilje organizira manifestaciju pod nazivom „Proljeće kod Savojskog” koja će se održati 9. travnja u parku ispred dvorca Eugena Savojskog u Bilju. Nakon što iščitate program, jasno će vam biti kako morate biti ondje 😉

– Okupljanje je planirano malo prije podneva, jer točno u 12 sati dolaze Moto zeke i nose razne darove za djecu. U 13 sati djeca iz Osnovne škole Bilje i Dječjeg vrtića Grlica Bilje pokazat će svoje proljetne modne kreacije u cvjetnoj povorci. Prava zabava tek slijedi jer je Zeko bio jako vrijedan u skrivanju pisanica diljem parka, a samo najbrži i najsnalažljiviji tragač pronaći će zlatnu pisanicu i osvojiti nagradu – javljaju iz organizacije.

– Očekuje vas i „mega gnjezdo” od 10 metara koje će sigurno biti jedna od glavnih dječjih atrakcija – dodaju iz organizacije.

– Nakon živahne potrage vrijeme je za glazbu i ples jer na scenu stupaju Zumbići, dok će se istovremeno uz navedene aktivnosti održavati zabavne radionice naziva “šarena pisanica”. U sklopu manifestacije održat će se i uskršnji sajam gdje će se moći pronaći brojni proizvodi – od tradicijskih slastica, domaćih proizvoda OPG-ova  pa do raznih rukotvorina, suvenira i šarenih uskršnjih ukrasa – zaključuju u pozivu organizatori.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & TZ Bilje (screenshot)