28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Zapošljavaju agente, voditelje, suradnike, predavača…

2 min read
Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

NTH Mobile d.o.o. zapošljava Agenta u korisničkoj službi za hrvatski i njemački jezik (m/ž) u Osijeku. Od kandidata se očekuju napredne komunikacijske vještine, poznavanje rada na računalu te jasna pismena i usmena komunikacija. Prijave se zaprimaju do 13.04.2022. putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Agenta za dolazne kontakte – opći upiti i računi (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi stimulativna primanja i bonuse, plaćenu edukaciju i rad u smjenama. Prijave se zaprimaju do 17.04.2022. putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Traži se osoba sa zvaršenom SSS i poznavanjem rada na računalu. Potrebna je motiviranost, a radno iskustvo je poželjno. Prijavite se do 01.05.2022. putem linka.

Mehanizacija Miler d.o.o. traži Voditelja za usklađenje i koordinaciju poslovnih procesa – business operations menager (m/ž) u Valpovu. Za posao j epotrebno radno iskustvo te sposobnost za samostalno vođenje i kontrolu procesa. Prijaviti se možete do 15.04.2022. Cijeli teskt natječaja i podaci za prijavu nalaze se na linku.

Velančak d.o.o. zapošljava Suradnika projektanta (m/ž) u Našicama. Rok za prijavu je 12.04.2022. Posao uključuje izradu tehničke dokumentacije u suradnji s projektantom. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Klasici knjige j.d.o.o. traži Terenskog komercijalistu (m/ž). Područje rada je Osijek. Prijave traju do 15.04.2022. Poslodavac traži 2 radnika za terensku prodaju knjiga. Podaci za prijavu nalaze se na portalu posao.hr.

Straco Beli Manastir d.o.o. traži Operatera na preši (m/ž) u Belom Manastiru. Prijaviti se možete do 15.04.2022. Od kandidata se traži spremnost na rad u dinamičnoj proizvodnji, učenje i razvijanje  vještina. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Bokun poljoprivredni obrt traži Veterinarskog tehničara (m/ž) u Hrastovcu. Prijave se zaprimaju do 30.04.2022. Posao uključuje skrb za zdravstveno stanje stoke, ishranu te opće stanje stada. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Ljekarne Prima Pharme traže Farmaceuta (m/ž) u Osječko-baranjskoj županiji. Traži se motivirana i odgovorna osoba predana poslu. Prijaviti se možete do 10.04.2022. putem brze prijave.

Učilište Studium – ustanova za obrazovanje odraslih zapošljava Predavača (m/ž). Mjesto rada je Darda. Predavač će raditi u programu osposobljavanja za šivanje klasične odjeće. Rad se izvršava 8 sati tjedno. Prijave traju do 12.04.2022. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!