19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

DOKKICA traži volontere za akciju proljetnog čišćenja dvorišta!

1 min read
Aktivnosti uređenja obuhvaćaju skupljanje lišća, pospremanje prostora za odlaganje materijala, drvene dvorišne kućice i drugo - dodaju iz DOKKICE.

Dječji kreativni centar DOKKICA organizira akciju uređenja dvorišta DOKKICE koja će se održati  5. i 6. svibnja 2022. godine u vremenu od 15 do 20 sati na adresi Otokara Keršovanija 4 u Osijeku – javljaju, a onda otkrivaju i nasušnu potrebu za kojim ‘parom ruku’…

Traže se odgovorne i vedre osobe koje će zajedno sa zaposlenicima DOKKICE urediti vanjski prostor DOKKICE te time doprinijeti stvaranju sigurnog i ugodnog prostora u kojemu će se djeca moći igrati, učiti i zabavljati tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

Aktivnosti uređenja obuhvaćaju skupljanje lišća, pospremanje prostora za odlaganje materijala, drvene dvorišne kućice i drugo – dodaju iz DOKKICE.

Ako želite pomoći u ovoj lijepoj akciji kojom ćete doprinijeti ugodnom boravku na otvorenom svim malim Dokkičancima, možete se prijaviti putem online obrasca: https://forms.gle/hsMadPXn6en6s8e6A, pozivom na broj: (031) 782 454 ili mailom na: udruga.dokkica@gmail.com. Svim volonterima je osigurano osvježenje, sendvič i zahvalnica – zaključuju.

Foto: Dokkica (arhiva, ilustracija)