29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Epilog kriminalističkog istraživanja ubojstva u Jagodnjaku: 41-godišnjak u pritvoru!

1 min read
Riječ je o ubojstvu u Jagodnjaku počinjenom u srijedu u večernjim satima. A danas stiže epilog kriminalističkog istraživanja... Kvalifikacija je 'teško ubojstvo', osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku.

Neslužbeno je sin (41) usmrtio oca (62) sjekirom na spavanju. Vrlo brutalno. Tu informaciju doznajemo neslužbeno, a policija ju ne potvrđuje. Potvrđuju tek da je riječ o osumnjičeniku i žrtvi iz istog kućanstva.

Riječ je o ubojstvu u Jagodnjaku počinjenom u srijedu u večernjim satima. A danas stiže epilog kriminalističkog istraživanja… Kvalifikacija je ‘teško ubojstvo’, osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku.

– Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 41-godišnji hrvatski državljanin dana 4. svibnja, oko 21,30 sati, u Jagodnjaku, počinio  kazneno djelo „Teško ubojstvo“. Jučer, 5. svibnja, 41-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te policijski službenici Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku podnose kaznenu prijavu – javlja danas PU OBŽ.

Podsjećamo…

U obiteljskoj kući, u Jagodnjaku, pronađen je mrtav 62-godišnji hrvatski državljanin. Na mjestu događaja očevid je obavio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u suradnju s očevidnom ekipom Policijske uprave osječko-baranjske. Očevidom je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem – javili su iz policije sljedećeg jutra, a nakon teške noći očevida. Po završetku očevida tijelo 62-godišnjka prevezeno je u Klinički zavod za patologiju i sudsku medicinu Kliničkog bolničkog centara Osijek.

Foto: Pixabay (ilustracija) & Google Street View (screenshot)