18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Gospođa susjeda letvom u glavu! Njezin muž susjedovog sina šakom! A ‘vozio’ je susjeda i na haubi…

1 min read
Udarci su se nastavili, piše portal, bacanje kamenja, a onda je, na kraju spomenuta gospođa s početka, letvom od ograde dovršila.

Izvjesna je gospođa od 52 godine letvom po glavi odalamila susjeda od 56 godina, a nakon žestoke svađe oko međe između njihovih dvaju dvorišta. Susjed je klonuo i pao, zadobivši trzajnu ozljedu vrata i ozljedu glave. Nadalje, prehodio je tom događaju napad gospođinog muža na susjeda i njegovu obitelj, piše portal Danica.hr, donoseći detalje pravomoćne presude o događaju iz studenoga ’21., a kojom su gospođa i njezin muž proglašeni krivima za narušavanje javnog reda i mira u Slavonskom Brodu.

U presudi, koju prenosi i piše portal, navodi se kako je gospođin suprug jačim gasom automobilom krenuo na susjeda, on naskočio na poklopac motora, da bi potom suprug izašao iz vozila i šakom u trbuh i glavu udario susjedovog malodobnog sina. Potom i susjedovu suprugu.

Udarci su se nastavili, piše portal, bacanje kamenja, a onda je, na kraju spomenuta gospođa s početka, letvom od ograde dovršila.

Ratoborni supružnici su proglašeni krivima. Susjedima moraju platiti odštetu od 9.000 kuna, kao i troškove postupka od 8.600, no taj dio presude još je nepravomoćan. Za više detalja, čitajte izvornik na portalu Danica.hr.

Foto: Pixabay (ilustracija)