29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Na Zrinjevcu održan 18. Školski sportski dan osnovnih škola

1 min read
Sve njih podržali su predstavnici Grada Osijeka, zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin i Robert Seligman.

Futsal, odbojka, košarka i rukomet bili su sportovi u kojima su se natjecali učenici iz osječkih osnovnih škola u Sportskoj dvorani Zrinjevac u organizaciji Školskog športskog saveza Grada Osijeka na tradicionalnom Školskom sportskom danu osječkih osnovnoškolaca.

Sve njih podržali su predstavnici Grada Osijeka, zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin i Robert Seligman.

– Ovakva natjecanja potiču naše učenice i učenike na bavljenje sportom. Zato se zahvaljujem nastavnicama i nastavnicima tjelesnog odgoja koji ulažu dodatni napor u radu s djecom, propagiraju sport kao zdravu aktivnost i prepoznaju sportski potencijal kod djece, rekao je Vulin koji je podijelio nagrade, komplete lopti svim školama i odličja najboljima.

Prema riječima Roberta Seligmana iz gradskog Odsjeka za sport ovo je iznimno značajno natjecanje u kojem sudjeluje trideset osnovnih škola, a od toga se devet škola i dvanaest sportskih ekipa plasiralo u finale koji su nastupili upravo u dvorani Zrinjevac.

Seligman je također dodao da je i sam kao uspješan sportaš nastupao na gradskim natjecanjima i da su za njega predstavljala velik doživljaj i poticaj za bavljenje sportom.

Tekst i foto: Grad Osijek