16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Bivša nogometaševa supruga napala sadašnju: Ku*vo, dabogda se raspala!

2 min read
Autentičnost snimke na mobitelu ustanovio je MUP-ov Centar za kriminalistička vještačenja Ivan Vučetić.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

Presuda kaže kako je bivša žena Dinamova nogometaša, nekadašnjeg osječkog, Petra Bočkaja, u ožujku ’20. tijekom telefonskog razgovora s bivšim suprugom njegovoj tadašnjoj djevojci rekla: “Boli me k…, kurvetino raspala, dabogda se raspala, skup s njim, uživajte u svojoj idiotariji” – piše danas portal Danica.hr, donoseći informaciju o osudi zbog kaznenog djela uvrede.

– Raspala kurvetina, snimaj me još 15 puta da sam ti rekla da si raspala kurvetina, skupa sa svojim kopiletom koje držiš u tom stanu, možete slobodno nazvati muriju, možete me slobodno tužiti, možete raditi što god hoćete – rekla je, prema presudi, bivša žena sadašnjoj, piše portal.

Danica.hr izvještava kako je bivša žena na sudu porekla krivnju ističući da nije bila upozorena na snimanje razgovora, a da je toga dana supruga zamolila da s Instagrama obriše fotografije zajedničkog djeteta, jer za iste nije dana odobrenje.

Bočkaj je zauzvrat zatražio da i majka bivše supruge obriše fotografije sa zajedničkim djetetom. Kada je bivša pitala Bočkaja tko je ženska osoba s kojom je razgovarala, a on ju predstavio kao djevojku i buduću suprugu, krenuo je ‘krešendo’, govorila je sadašnja supruga.

– Petar joj je rekao da će sve snimiti, da bi ona rekla da može slobodno snimati te me nazvala kurvetinom, kalašturom, rekla mi je dabogda se raspala, a za moje dijete da je kopile – naglasila je sadašnja Bočkajeva supruga, piše portal.

Autentičnost snimke na mobitelu ustanovio je MUP-ov Centar za kriminalistička vještačenja Ivan Vučetić.

Bivša supruga je proglašena krivom za kazneno djelo klevete i kažnjena s 50 dnevnih dohodaka, odnosno 10.000 kuna. Kazna je uvjetna i ne mora ju platiti ukoliko u dvije godine ne počini sličnu stvar. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti, zaključuje portal Danica.hr.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)