4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Olimpija počinje slaviti 100 godina! Druženje na tržnici u ‘Donjiki’ u subotu od 17 sati!

1 min read
Olimpija je Osijeku i hrvatskom nogometu dala Špehara, Zekića..., a niz igrača koji su ondje stjecali afirmaciju iz NK Osijek je podugačak.

Sljedeće godine, 2023., bit će 100 godina kako u Donjem gradu u Osijeku postoji nogometni gigant, nekoć član Prve B lige, klub iz kojeg su potekli mnogi kasniji ‘bijelo-plavi’. U’ Donjiki’ postoji Olimpija već 99 godina i uskoro će ih proslaviti 100, a počinju već u subotu, 21. svibnja.

– Ovu subotu, 21.05.2022., od 17 do 20 sati u Donjem gradu na prostoru tržnice, novo klupsko vodstvo organizira druženje sa prijateljima, navijačima i simpatizerima našeg nogometnog kluba. Druženje je zamišljeno kao niz aktivnosti, prvenstveno za djecu, ali i odrasle, uz podjelu prigodnih poklončića. Svi koji se požele učlaniti to će moći napraviti na našem štandu kao i dobiti sve informacije oko škole nogometa i upisa – javlja NK Olimpija i dodaje…

– Ova promocija je priprema za proslavu 100 godina kluba, a koja nam slijedi 2023., ali će proslava službeno započeti 7. rujna 2022. i trajati će punih godinu dana – zaključuju.

Olimpija je Osijeku i hrvatskom nogometu dala Špehara, Zekića…, a niz igrača koji su ondje stjecali afirmaciju iz NK Osijek je podugačak.

Foto: Facebook (screenshot)