16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Tri ozlijeđene biciklistice u Slavoniji ovog vikenda! Jedna od 14 godina!

1 min read
Tako i u Vođincima, u Strossmayerovoj ulici, 22. svibnja oko 10,15 sati, 14-godišnjakinja je upravljajući biciklom udarila u osobni automobil koji se vožnjom unatrag uključivao u promet te se pri padu s bicikla lakše ozlijedila - zaključuje policija.

Prometna nesreća s teže ozlijeđenom osobom dogodila u petak, 20. svibnja, oko 14,45 sati, u Vinkovcima, na parkiralištu trgovačkog centra u Dugoj ulici. Naime, 58-godišnjakinja iz Vinkovaca je, upravljajući biciklom, uslijed pomicanja bicikla uz rub kolnika zbog kretanja ostalih vozila, kotačem zahvatila oborinski kanal, izgubila ravnotežu te se pri padu s bicikla teže ozlijedila – javlja policija i dodaje još nekoliko prometnih nesreća, među kojima su još dvije lakše ozlijeđene biciklistice…

Prometne nesreće s lakše ozlijeđenom osobom dogodila se u Vinkovcima, u Ulici Lj. Gaja, 20. svibnja oko 11 sati, kada je 22-godišnji vozač osobnog automobila pretjecao 67-godišnju biciklistkinju, pri čemu je došlo do udara vozila u bicikl, zbog čega je biciklistkinja pala na kolnik i lakše se ozlijedila.

Tako i u Vođincima, u Strossmayerovoj ulici, 22. svibnja oko 10,15 sati, 14-godišnjakinja je upravljajući biciklom udarila u osobni automobil koji se vožnjom unatrag uključivao u promet te se pri padu s bicikla lakše ozlijedila – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)