16. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječanka Insolate ‘zapalila’ američki Detroit! Već ove subote je opet u Berlinu!

1 min read
- Vidimo se uskoro, nadam se. Na putu sam za Europu, vidimo se u subotu u Berlinu - dodala je.

Movement festival, dva dana techna, housea i hip-hopa u američkom Detroitu, ugostio je i Osječanku Sunčicu Barišić, svjetski poznatiju kao DJ Insolate, a koja nam je prije nekoliko tjedana, za OsijekExpress.com, dala veliki interview. Osječanka je, sudeći prema video zapisima podijeljenima na Instagramu, ‘zapalila’ Detroit svojom glazbom, a već sljedeće subote isto će učinit u Berlinu. Upravo je to ono o čemu je Insolate i govorila u razgovoru za OsijekExpress, o dinamici i žestini nastupa, prijekoj potrebi povratka u Osijek na ‘punjenje baterija’.

– Detroit, ostavili ste me bez riječi – napisala je Insolate na Instagramu poslije noći u nekadašnjoj američkoj prijestolnici automobilske industrije, a za koju je rekla kako ovaj puta mora više obići i uvjeriti se u brojne napuštene stambene četvrti otkako su se gospodarske promjene dogodile u američkim industrijskim središtima.

– Ovo je bio definitivno jedan od najboljih trenutaka u mom životu. Uživala sam u svemu, u vrhunskoj gostoljubivosti, partyju, festivalu. Sve je bilo perfektno! – napisala je Insolate, zahvaljujući se ponaosob kolegama i ekipi, ljudima s kojima se srela, a koji dolaze iz San Francisca, Los Angelesa, Miamia, Minneapolisa…

– Vidimo se uskoro, nadam se. Na putu sam za Europu, vidimo se u subotu u Berlinu – dodala je.

Insolate je najtraženija hrvatska DJ-ica u globalnim razmjerima, a koja gotovo svakog vikenda nastupa u europskim i svjetskim metropolama.

Foto: Instagram (screenshot) & OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)