24. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova prometna regulacija u Strossmayerovoj! Parkirališta na sredini – Out!

1 min read
- Za vrijeme izvođenja radova na snazi će biti privremena regulacija prometa kojom je predviđena obustava prometovanja sjevernom kolničkom trakom i ukidanje parkirališta na sredini kolnika, te preusmjeravanje prometa na južnu kolničku traku za smjer kretanja istok-zapad po južnom dijelu dosadašnjeg kosog parkirališta na kolniku ceste, a za smjer kretanja zapad-istok po južnom tramvajskom kolosijeku.

Dostavljamo dvije obavijesti o privremenoj regulaciji prometa… – javili su danas iz Grada Osijeka, a malo nakon što je i GPP dostavio izmjene u trasama tramvajskog prometa…

– U vremenskom razdoblju od 06. lipnja 2022. godine do 30. rujna 2022. godine u sklopu projekta Modernizacija tramvajske pruge i tramvajskih stajališta vršiti će se radovi na demontaži postojećeg i izgradnji novog sjevernog kolosiječnog sustava u Ulici J. J. Strossmayera na dionici od Trga Ante Starčevića do Ulice Svetog Roka, dionica rekonstrukcije pruge D09.

– Za vrijeme izvođenja radova na snazi će biti privremena regulacija prometa kojom je predviđena obustava prometovanja sjevernom kolničkom trakom i ukidanje parkirališta na sredini kolnika, te preusmjeravanje prometa na južnu kolničku traku za smjer kretanja istok-zapad po južnom dijelu dosadašnjeg kosog parkirališta na kolniku ceste, a za smjer kretanja zapad-istok po južnom tramvajskom kolosijeku.

– U vremenskom razdoblju od 06. lipnja 2022. godine do 15. prosinca 2022. godine Gravia d.o.o. za investitora Hrvatske ceste izvoditi će radove na rekonstrukciji državne ceste DC 417 Osijek: Ulica Vukovarska cesta(križanje kod MIO Standarda)-raskrižje Nemetin kojom prilikom će na istoj biti obustavljeno prometovanje te preusmjereno na Južnu obilaznicu preko Čvora Osijek istok (Elektroslavonija) – zaključuju iz Grada.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)