29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Na suđenju Bočkaju svjedočio vatrogasac s intervencije! Bočkaj nije došao!

2 min read
Rasprava je odgođena, sljedeća je 30. kolovoza.

Danas je nastavljeno suđenje bivšem osječkom, danas Dinamovom nogometašu Petru Bočkaju. Svjedočio je vatrogasac, a koji je došao na intervenciju nakon prometne nesreće u kojoj je sudjelovao Petar Bočkaj. Nogometaš se ni ovaj puta nije pojavio na suđenju, a kojeg je njegov branitelj kazao da je spriječen, piše Večernji, a prenosi i 24sata.hr. Bočkaja se tereti da je 1.3.’19. s 1,86 promila autom uletio u benzinsku postaju i potom pobjegao, a ostale su ozlijeđene dvije radnice, od kojih jedna prikliještena.

Svjedočio je danas, piše 24sata.hr, vatrogasac Alen Bakić, kojeg je zvala obrana, a koji je te noći bio na intervenciji.

– Prilikom našeg dolaska bilo je puno policije, izlog je bio razbijen, bijeli Mercedes stajao je sa strane, djelatnica je bila pritisnuta uza zid, a pult je bio na njoj… – kazao je vatrogasac, piše Večernji, dodajući kako djelatnica nije tražila nikakvu pomoć, a da su dečki pomaknuli pult, nastavivši kako to kao da nije bila intervencija za vatrogasce

Bočkajev je odvjetnik pitao kako su kolege pomaknule pult, a vatrogasac odogovio – ručno.

– Iskreno, meni je čudno da joj nitko od svih tih ljudi tamo nije pomogao. Moji kolege su samo pomaknuli pult, nije korišten nikakav alat. Ne znam koliko je naših kolega micalo pult, na intervenciji su bila ukupno četvorica – rekao je nadalje vatrogasac, piše Večernji, navodeći i riječi vatrogasca kako mu nitko na mjestu nije rekao da je netko pokušavao pomaknuti pult prije njih.

Obrana je prošli puta tvrdila da je Bočkaj pokušao.

Rasprava je odgođena, sljedeća je 30. kolovoza.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)