29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječka Tržnica među zakupnicima prikuplja donacije u hrani za ljude u potrebi! U petak!

1 min read
Zajedničkim udruženim snagama želimo poslati poruku našoj zajednici da ne žmirimo na ovaj problem te da ćemo otvoriti vrata i pružiti mogućnost onima koji su u potrebi i kojima naša pomoć treba - javljaju iz Tržnice.

U okviru održivosti projekta Domaća hrana za domaće ljude, kojeg provodi Tržnica d.o.o. Osijek i PVH Zrt tržnica Pečuh iz programa Interreg, zajedno s Udrugom Rijeka Ljubavi, u petak 10. lipnja, s početkom 10 sati, na tržnici Gornji grad organizirat će prikupljanje donirane hrane za ljude u potrebi.

– Okosnicu projekta čini upravo problem odbačene hrane na tržnicama, ali i općenito problem u lokalnoj zajednici. Postavljamo pitanje: Na koji način možemo riješiti problem odbačene hrane u našoj zajednici? Koliko smo svjesni ovog problema, ne samo mi, nego i proizvođači, trgovci, potrošači, naši građani, naša zajednica? – pita se u najavi Tržnica i donosi odgovor…

– Potaknuti ovim pitanjima odlučili smo na tržnici organizirati prikupljanje donirane hrane i pozivamo Vas, naše vjerne Zakupnike, da se priključite našoj akciji doniranja za ljude u potrebi. Zajedničkim udruženim snagama želimo poslati poruku našoj zajednici da ne žmirimo na ovaj problem te da ćemo otvoriti vrata i pružiti mogućnost onima koji su u potrebi i kojima naša pomoć treba – javljaju iz Tržnice.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)