23. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: Smrtno stradao 32-godišnjak! Teška prometna nesreća u 22:27 sati!

2 min read
- Promet je zatvoren te se odvija kroz grad Valpovo i Belišće - zaključuju iz policije, a budući da je očevid u tijeku.

Policija iz Osijeka, OKC PU OBŽ upravo je javio o još jednoj pogibiji na cesti u Slavoniji, nedaleko Osijeka, u Valpovu. Smrtno je stradao 32-godišnjak, a još dvije osobe su ozlijeđene i prevezene u KBC Osijek.

– Dana 18. lipnja 2022. godine, oko 22:27 sati u Vlapovu, u Ulici MatijeGupca, kod broja 144, na DC-34, dogodila se prometna nesreća između dva osobna vozila, u kojoj je vozač, 32-godišnji hrvatski državljanin, smrtno stradao, dok su u drugom vozilu, vozač, 48-godišnji hrvatski državljanin i 56-godišnja suvozačica, hrvatska državljanka, zadobili ozljede te su prevezeni u KBC Osijek – javila je policija, dodajući…

– Promet je zatvoren te se odvija kroz grad Valpovo i Belišće – zaključuju iz policije, a budući da je očevid u tijeku.

Više informacija ujutro…

— — — — —

UPDATE, 19.6.’22. 8:45

Sljedećeg jutra i vatrogasci DVD-a Valpovo su fotografijama i izvješće posvjedočili tragediji i stravičnom sudaru. Vatrogasci DVD-a Valpovo izvlačili su ozlijeđene.

– Dana 18.06. u 22:28 h dobivamo dojavu od Centra 112 da se radi o prometnoj nesreći u ulici Matije Gupca u Valpovu. Na intervenciju izlazimo sa navalnim vozilom, autocisternom i pickupom te 11 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije uočili smo dva vozila koja su sudjelovala u sudaru. Odmah po dolasku pristupili smo izvlačenju dvije ozljeđene osobe iz auta koristeći hidraulički alat. Nažalost u ovoj nesreći jedna osoba je smrtno stradala – napisali su, uz objavu fotografija iz DVD-a Valpovo.

— — — — —

UPDATE, 19.6.’22, 10:30

Policija iz Osijeka upravo javlja i detalje prometne nesreće, nakon obavljenog očevida. Smrtno je stradao 32-godišnjak, a još dvije osobe su ozlijeđene i prevezene u KBC Osijek.

– Jučer, oko 22,20 sati, u Valpovu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 32-godišnji vozač osobnog automobila – počinje policija iz Osijeka u priopćenju i nastavlja…

– Do prometne nesreće je došlo na način da je 32-godišnjak upravljao osobnim automobilom u mjestu Valpovo, Ulicom Matije Gupca te izlaskom iz zavoja u desno zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom je prešao na kolničku traku namijenjenu za suprotan smjer kretanja vozila i udario u osobni automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera.

– Vozač osobnog automobila 32-godišnjak je preminuo na mjestu događaja. U drugom vozilu 49-godišnji vozač zadobio je teške ozlijede, a 56-godišnja putnica lake ozlijede – niže policija stravične detalje pogibije i ozlijeđivanja, zsključujući…

– Očevid prometne nesreće obavili su policijski službenici Policijske postaje Belišće. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Valpovo. U vremenu od 23 sata do 01,30 sati zbog obavljanja očevida bio je zatvoren dio ulice Matije Gupca u Valpovu, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

Foto: Pixabay (ilustracija), DVD Valpovo, Facebook (screenshot)