17. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Asfaltirane Zelena i Tiha ulica u Cvjetnom! Radić vjeruje i u realizaciju izgradnje vrtića!

1 min read
Ivica Petrović, predsjednik MO Cvjetno ustvrdio je kako se dugo godina čekalo na relizaciju ovog asfaltiranja, da je MO to sada najzad dobio i kako se nada dobro nastavku suradnje i dalje.

Asfaltirane su Zelena i Tiha ulica u Osijeku, u Mjesnom odboru Cvjetno. Stanari tog MO te su dvije ulice ‘nominirali’ kao prioritet, a Grad je odreagirao. Donedavno u većem dijelu obaju ulica bio je tucanik, a od danas i formalno – asfaltirani kolnik. Nastavak je to niza dovršenih asfaltiranja ulica i cesta u Osijeku, a poslije Tvrđavice, Josipovca, Juga 2…

– Jasno dajemo do znanja kako vodimo brigu u Gradu o svim četvrtima i odborima. Ovdje kolnik nije bio primjeren, sada se konačno ove ulice mogu nazvati ulicama. Za Grad je to odradila gradska tvrtka Unikom, vrijednost radova je bila 440.000 kuna, a stanari su zadovoljni da su najzad dobili asfalt u ove dvije ulice. Izdvojili smo 27% više sredstava za rekonstrukciju kolnika i nogostupa u Cvjetnom, a kako znate, prijavili smo na Nacionalni plan oporavka i izgradnju tri dječja vrtića u Osijeku, od kojih bi jedan bio ovdje u Cvjetnom. Nadam se da ćemo to uspješno realizirati – kazao je gradonačelnik Osijeka Ivan Radić.

Ivica Petrović, predstavnik MO Cvjetno ustvrdio je kako se dugo godina čekalo na realizaciju ovog asfaltiranja, da je MO to sada najzad dobio i kako se nada dobro nastavku suradnje i dalje.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) i Grad Osijek (screenshot)