5. veljače 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Sajam antikviteta u Osijeku: Briljantan pogodak s nastupima puhača!

2 min read
Stalo je sve na neko vrijeme, nekoliko trenutaka, zastali svi prolaznici, okupili se i slušali glazbenike. Događaj je bio sjajan!

Možda se langošice, gramofonske ploče, knjige i stripovi najbolje prodaju, tržišni i ekonomski aspekt ovog događaja niti se smije niti može zanemariti, ali najbolje od svega što se događa na Sajmu antikviteta je i život građanki i građana, vrhunski ‘moving’, druženja, ‘minglanje’…, što je danas, u organizaciji Osječkog sajma i TZ-a Osijek upotpunjeno i dvama koncertima puhačkih orkestara, iz Osijeka i Koprivnice.

Stalo je sve na neko vrijeme, nekoliko trenutaka, zastali svi prolaznici, okupili se i slušali glazbenike. Događaj je bio sjajan!

– Zaista je bila iznimna radost nama u organizaciji vidjeti da su ovi koncerti bili pun pogodak. Ljudi su se okupili, slušali, pljeskali, zabavljali… O svemu drugom da i ne govorimo. Kako je bilo? Gužva i odlično, kao i svaki put – kazao je ukratko direktor Osječkog sajma, organizatora Sajma Antikviteta, Alen Vukašinović.

Inače, na Sajmu antikviteta i ove subote, prve ljetne, bilo je 140 izlagača ‘kod školjke’. Više tisuća građanki i građana prošlo je prostorom, kupovalo, uživalo…

– Osobno me zanimaju brojne stvari. Dođem uvijek, pogledam, nekada izaberem neku zanimljivu sitnicu, nekada nešto. Ovaj puta se, eto, vraćam kući s više komada kozjeg sira – kazao nam je jedan od posjetitelja, Goran iz Osijeka.

– Kako je završio ovaj, počinjemo s pripremama i organizacijom sljedećeg Sajma antikviteta – kazao je zaključno direktor Osječkog sajma Alen Vukašinović.

Foto: OsijekExpress.com