13. kolovoza 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Osječka glazbenica Aklea Neon pokazala na Instagramu na koga je!

1 min read
- Sretan ti 56-ti krug oko sunca, tata. Zbog tebe sam 'nomadica' i sve gledam kroz smijeh i uvijek nađem način mimo onog 'jedinog'. Roaaaar!!! - napisala je na kraju Aklea.

Osječku glazbenicu Akleu Neon, nekima poznatiju i dalje kao našu bivšu Brevisicu Doroteu Zovko, rekli bi naši stariji ljudi – ‘ne drži mjesto’. Uspješna mlada glazbenica krstari Zemljom, koju je opjevala svojedobno na Dori, nastupa od Italije, preko Crne Gore, sve do egzotičnih prekooceanskih destinacija. Svojedobno je pokazala na Instagramu majku, zaplesala uz nju u stanu, a sada je otkrila i oca i rekla na koga je…

– Moj tata u mom ‘merchu’ – po svijetu. Kao onaj patuljak iz Amelie. ‘Just cooler’. Ne bih mogla bolju obitelj izabrati u još 200 života – napisala je Aklea Neon, ilustrirajući svoju tvrdnju fotografijama oca u Londonu.

– Sretan ti 56-ti krug oko sunca, tata. Zbog tebe sam ‘nomadica’ i sve gledam kroz smijeh i uvijek nađem način mimo onog ‘jedinog’. Roaaaar!!! – napisala je na kraju Aklea.

Lavlja rika zacijelo je otišla ‘na adresu’ fotografije oca i lava, makar se ‘fotkao’ i na samom London Bridgeu, kao i uz Double decker.

Usput, mama je u plesnom videu izgledala sjajno, ali otac se u svojoj 57-oj drži u zavidnoj formi.

Foto: Instagram (screenshot)