18. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Prisegnuli državni odvjetnici i zamjenici državnih odvjetnika! Ima novosti i u Osijeku!

1 min read
Zoran Perkušić svečano je prisegnuo za zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku...

Tanja Šušak i Zvjezdana Verk svečano su prisegnule na dužnost zamjenica Glavne državne odvjetnice Republike Hrvatske u Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske nakon što ih je Državnoodvjetničko vijeće imenovalo na te dužnosti na 68. sjednici održanoj 17. svibnja 2022 – javlja DORH i nastavlja…

Državnoodvjetničko vijeće je, na istoj sjednici, za zamjenicu županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu imenovalo Irenu Golubić Rajković koja je prisegnula na tu dužnost.

Zoran Perkušić svečano je prisegnuo za zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku, a Bruno Galista za općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, dok je Sabina Čanjevac prisegnula za općinsku državnu odvjetnicu u Općinskom građanskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, nakon što ih je Državnoodvjetničko vijeće imenovalo na 71. sjednici održanoj 5., 6. i 7. srpnja 2022.

Domagoj Pecotić prisegnuo je za zamjenika općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu nakon imenovanja na 67. sjednici Državnoodvjetničkog vijeća održanoj 26. travnja 2022.

Imenovani državni odvjetnici svečano su prisegnuli pred Glavnom državnom odvjetnicom Republike Hrvatske, dok su zamjenici državnih odvjetnika svečano prisegnuli pred predsjednikom Državnoodvjetničkog vijeća – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)