18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ima motor, nema dozvolu… Više nema motor! Oduzela mu ga policija!

1 min read
- U Slavonskom Brodu, dana 4. kolovoza, u 9.35 sati, u Zagrebačkoj ulici, policijski službenici su kontrolirali motocikl i 30-godišnjeg vozača - javlja policija i dodaje..

Privremenih oduzimanja automobila do odluke Suda već je bilo napretek, ali sada je policija jednom recidivisti oduzela motocikl. Unazad tri godine redovito se pred policijom ‘utjelovio’ bez vozačke…

– U Slavonskom Brodu, dana 4. kolovoza, u 9.35 sati, u Zagrebačkoj ulici, policijski službenici su kontrolirali motocikl i 30-godišnjeg vozača – javlja policija i dodaje..

– Utvrđeno je da vozač upravlja neregistriranim i neosiguranim motociklom i to, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, te kod sebe nije imao identifikacijske dokumente. Radi se o vozaču koji je unazad tri godine već kažnjavan za slične prometne prekršaje, te su policijski od istoga privremeno oduzeli motocikl.

– Policijski službenici protiv 30-godišnjaka podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu počinjenih prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici, Zakona o obveznom osiguranju, te mu je uručena obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se u priopćenju.

Foto: Pixabay (ilustracija)