19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Na granicu stigao s drvenom registracijom! Austrijanci mu uzeli pločice, a on izradio ‘nove’…

1 min read
- Policijski službenici su posumnjali u vjerodostojnost registracijskih pločica, te su nad 25-godišnjakom proveli kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je da je istome dana 1. kolovoza, policija u Austriji oduzela registracijske pločice zbog tehničke neispravnosti vozila, a do otklanjanja neispravnosti.

Foto: PU BPŽ (arhiva, screenshot, ilustracija)

– Na graničnom prijelazu Stara Gradiška, dana 4. kolovoza, oko 18 sati, na izlazu iz Republike hrvatske, kontroliran je osobni automobil (bosansko-hercegovačkih nacionalnih registracijskih pločica) i 25-godišnji vozač (državljanin Švicarske) – javlja policija, ali tek u drugom dijelu priopćenja postaje ‘zabavno’…

– Policijski službenici su posumnjali u vjerodostojnost registracijskih pločica, te su nad 25-godišnjakom proveli kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je da je istome dana 1. kolovoza, policija u Austriji oduzela registracijske pločice zbog tehničke neispravnosti vozila, a do otklanjanja neispravnosti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Do 4. kolovoza isti nije otklonio neispravnost vozila, već je sačinio registracijske pločice od drveta na koje je nalijepio papir sa napisanom registracijskom oznakom, te ih uporabio kao prave – dodaju i zaključuju…

– Policijski službenici su vozilo isključili iz prometa i oduzeli registracijske pločice, te protiv 25-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo krivotvorenje isprave – zaključuje policija.

Foto: PU BPŽ (ilustracija)