18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Jutrošnja pogibija dvoje mladih u prometu! Vatrogasci objavili stravične fotografije!

2 min read
Neslužbeno, riječ je o hrvatskim državljanima u ranim dvadesetim godinama koji su se vraćali s ‘kirbaja’ u Sikirevcima.

UPDATE 8.6.’22. 16:25

– Jutros, oko 6.25 sati, na cesti D7, na izlazu iz Sikirevaca, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe poginule, dok su tri osobe teško ozlijeđene – priopćila je i policija, dodajući…

– Policijski službenici su u zajedničkoj suradnji sa Općinskim državnim odvjetništvom obavili očevid, kojom prilikom je utvrđeno da je vozač (1996. godište), upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine (u zavoju) sletio s kolnika u visoko raslinje, kojom prilikom je došlo do prevrtanja automobila. U ovoj prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije muške osobe (vozač i suvozač – obojica 1996. godište), dok su tri putnika (1984., 2000., i 2004. godište) koji su se nalazili na stražnjem sjedalu teško ozlijeđeni, te su nakon pružene liječničke pomoći prevezeni i zadržani na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Prilikom vožnje nitko nije koristio zaštitni sigurnosni pojas. Policijski službenici dostavljaju posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu – zaključuje policija.

— — — — —

Čak 22 vatrogasca su jutros bila na intervenciji u Sikirevcima, a na poprištu teške prometne nesreće u kojoj je poginulo dvoje mladih ljudi, a troje ozlijeđeno. Vatrogasci iz Sikirevaca su danas, malo nakon policije, objavili detalje strabične prometne nesreće, uz nekoliko jednako uznemirujućih fotografija.

– Današnja tehnička intervencija slijetanja automobila sa kolnika. Dojava centra 112 u 6:33. Na intervenciji sudjelovali s dva vozila i 12 vatrogasaca te 10 vatrogasaca i dva vozila iz DVD Slavonski Šamac-Kruševica. Intervencija završena 8:25 – objavili su vatrogasci iz Sikirevaca svjedočenje kako ih je 22 bilo na intervenciji skoro čitava 2 sata.

Fotografije sugeriraju da je vozilo preletjelo zaštitnu ogradu uz kolnik, ali za to nema službene potvrde.

Naime, teška prometna nesreća dogodila se jutros u Slavoniji. Dvije osobe su poginule, a tri su ozlijeđene jutros oko 6:25 sati u Sikirevcima. S kolnika je sletio automobil, izvijestila je slavonskobrodska policija, odnosno Policijska uprava brodsko-posavske županije.

Ozlijeđeni su odmah prevezeni vozilima Hitne medicinske pomoći na liječenje. Za to vrijeme policija je osigurala mjesto događaja i fizički regulira promet. Očevid, u suradnji s općinskim državnim odvjetništvom, utvrđuje činjenice i okolnosti prometne nesreće, zaključuje se, za sada, u priopćenju policije.

Neslužbeno, riječ je o hrvatskim državljanima u ranim dvadesetim godinama koji su se vraćali s ‘kirbaja’ u Sikirevcima.

Foto: DVD Sikirevci, Facebook (screenshot)