28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vikend: Svi ‘najbolji’ pijanci Osijeka i OBŽ ‘u bilježnici’ policije! U 2:20, napirio 2,20…

3 min read
Donosimo vam popis 'najboljih' pijanaca ovog vikenda, a 'u bilježnici' policije iz Osijeka i OBŽ...

Prekršaja ovog vikenda bilo je iznad 200, mahom brzine kretanja, ali bilo je i 25 alkoholoziranih vozača uhvaćeno na ulicama Osijeka i Osječko-baranjske županije, a dok su vozilom upravljali…

Donosimo vam popis ‘najboljih’ pijanaca ovog vikenda, a ‘u bilježnici’ policije iz Osijeka i OBŽ…

– Najveća koncentracija alkohola utvrđena je jučer oko 00,45 sati u Đakovu, kada su policijski službenici zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 45-godišnjak. Evidentirana mu je koncentracija od 2,65 promila alkohola u krvi.
Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.  Za počinjeni prekršaj predviđena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest negativnih prekršajnih bodova – počinje policija i nastavlja nizati…

– U subotu, oko 21,50 sati, u Osijeku, u Ulici Martina Divalta, u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 23-godišnjak iz Osijeka. Vozaču je evidentirana koncentracija od 1,33 promila alkohola u krvi. Smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjeni prekršaj predviđena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i četiri negativna prekršajna boda.

– Oko 23,10 sati, u Našicama, u nadzoru prometa policajci su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 47-godišnjak iz Zagreba. Evidentirana mu je koncentracija od 1,34 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjeni prekršaj predviđena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i četiri negativna prekršajna boda.

– Jučer, 7. kolovoza, oko 02,20 sati, u Višnjevcu, policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 54-godišnjak iz Osijeka. Evidentirana mu je koncentracija od 2,20 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjeni prekršaj predviđena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest negativnih prekršajnih bodova.

– Oko 03,10 sati, u Jelisavcu, u nadzoru prometa policajci su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 40-godišnjak iz Donjeg Miholjca. Izmjerena mu je koncentracija od 1,84 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjeni prekršaj predviđena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest negativnih prekršajnih bodova.

– Oko 03,50 sati, u Dalju, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila, 30-godišnjak iz Dalja, zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom je sletio s kolnika. Izmjerena mu je koncentracija od 2,59 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjene prekršaje predviđena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu do 22.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest negativnih prekršajnih bodova.

– Oko 04,50 sati, u Đakovu, policijski službenici su u nadzoru prometa zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 23-godišnjak iz Đakova. Izmjerena mu je koncentracija od 1,58 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjeni prekršaj predviđena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest negativnih prekršajnih bodova – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)