29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Još uvijek traje potraga za muškarcem koji je biciklom ozlijedio dijete! Dijete je 12 godina…

1 min read
Također, neslužbeno doznajemo kako je dijete lakše ozlijeđeno i sada se osjeća dobro.

I dalje traje potraga za starijom muškom osobom, kazuju nam i dan poslije u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj, a koja je naletjela biciklom na dijete, ozlijedila ga tom radnjom i potom, doima se, bez osvrtanja, napustila mjesto događaja. Policija i dalje traži vozača bicikla i svjedoke ove prometne nesreće.

Kako neslužbeno doznajemo, dijete je 2009. godište, znači ima ili 12 ili 13 godina. U pitanju je dijete osnovnoškolske dobi, što postupak vozača bicikla čini posebno ružnim.

Također, neslužbeno doznajemo kako je dijete lakše ozlijeđeno i sada se osjeća dobro.

Pa ipak…

– U cilju rasvjetljavanja događaja traži se vozač bicikla i svjedoci ove prometne nesreće da se osobno jave u Postaju prometne policije Osijek ili na broj telefona 031 / 237-112 – stoji poziv PU OBŽ.

Jer, kao što rekosmo… 8. kolovoza, oko 17,15 sati, u Osijeku, na biciklističkoj stazi šetališta Joze Petovića na Sjenjaku ispred kućnog broja 7, ispred Osnovne škole „Mladost“ Osijek, dogodila se prometna nesreća u kojoj je starija muška osoba na biciklu naletjela na dijete, koje je ozlijeđeno – javila je osječka policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)