19. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Livaja je u Osijeku saznao da je izgubio oca. Još se ne zna hoće li večeras igrati…

1 min read
Potpuno bi razumljivo bilo da Livaja ne nastupi nakon ovakve osobne tragedije, ali je Livaja, piše 24sata.hr, i dalje u Osijeku s momčadi.
svijeća

Otac Marka Livaje, nogometaša Hajduka, poginuo je u teškoj prometnoj nesreći, a nakon što se motociklom suradio s automobilom. Milan Livaja preminuo je na mjestu događaja, a Marko je vijest saznao u Osijeku, gdje večeras njegov Hajduk igra protiv Osijeka u Gradskom vrtu u 21:05.

Hajduk se još nije oglasio o tome hoće li Livaja igrati večeras u Gradskom vrtu. Potpuno bi razumljivo bilo da Livaja ne nastupi nakon ovakve osobne tragedije, ali je Livaja, piše 24sata.hr, i dalje u Osijeku s momčadi. Odluči li da neće igrati, bit će to prva utakmica koju je propustio ove sezone.

– Dragom Marku i njegovoj obitelji HNK Hajduk upućuje iskrene izraze sućuti u povodu iznenadnog i nenadoknadivog gubitka dragog mu oca. Cijeli Klub je uz njega i daje mu maksimalnu podršku u ovim teškim trenucima. Sve naše misli su uz njega i njegovu obitelj – napisali su iz Hajduka na Facebooku.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments