25. rujna 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zemlja bez granica! Eurosong kviz: Sluha i igara! S Marinom Orsag + Ejtiz Treš DJ Parti!

2 min read
- Sluha i igara trebat će vam druge večeri ovogodišnje Zemlje bez granica. I ponesite mnogo jer su meštri ceremonije naoružani do zuba - dodaju.

– Prezabavni četvrtak u Zemlji bez Granica uz pregršt smijeha, pjesme, plesa i nagrada! I da, ne bojimo se kiše – javljaju organizatori i najavljuju spektakularan novi dan u Zemlji bez granica!

– Sluha i igara trebat će vam druge večeri ovogodišnje Zemlje bez granica. I ponesite mnogo jer su meštri ceremonije naoružani do zuba – dodaju.

Marina Orsag i Igor Drljo u četvrtak, 1. rujna, vodit će i zabavljati na glazbenom interaktivnom kvizu u kojemu će se 20 timova u Perivoju kralja Tomislava, od 19 sati, nadmetati eurovizijskim znanjem.

– Bez obzira koliko uspješno kviz završite, čeka vas DJ After uz Eurosong mix – 80’s/90’s.

– Ako ste do sada bili na dosta glazbenih pub kvizova i kada ste vidjeli ovu najavu pomislili “ah još jedan kviz o glazbi”, prevarili ste se – dodaju iz organizacije, jer…

– Ovo je najzabavniji kviz o glazbi do sada. Ovo je glazbeni kviz s pjevanjem, čitanjem s usana, nadopunjavanjem riječi, nastavljanjem pjesama od određene riječi te općim glazbeni znanjem. Ova edicija biti će posvećena Eurosong pjesmama i izvođačima/cama:

1. Rubrika opće glazbeno znanje

2. Rubrika Ti pjevaj/Tim pogodi (popularno zvana Trolololo rubrika)

3. Rubrika Ja cijelo vrijeme krivo pjevam riječi te pjesme

4. Rubrika Muzički Kalodont

U timu mogu biti 2 do 4 osobe, a kotizacija je besplatna u sklopu projekta Zemlja bez granica.

– Ako vas puca “Nostalgija” ili su vam kvizovi “Sveta ljubav”, svoje maksimalno četveročlane timove još uvijek možete prijaviti na prijave.breza@gmail.com.

U Zemlji bez granica “Lako je sve”, “My friend”, pa, da citiramo Franku: “go crazy”!

Tekst i foto: Breza