19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji! Hodao gol po gradu u podne! Napao i dvije prolaznice od 32 i 49 godina!

1 min read
- Dolaskom policijskih službenika isti je vrijeđao policajce, ali je ubrzo uhićen i priveden u službene prostorije Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje.

– Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom koji je u četvrtak oko 12 sati u Slavonskom Brodu na ulici narušavao javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način – javlja policija i dodaje…

– Naime, policijski službenici su utvrdili kako se 24-godišnjak 1. rujna skinuo gol na ulici, udarajući glavom po vozilima, da bi potom fizički napao dvije prolaznice u dobi od 32 i 49 godina.

– Dolaskom policijskih službenika isti je vrijeđao policajce, ali je ubrzo uhićen i priveden u službene prostorije Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje.

– Prilikom kriminalističke obrade policijski službenici su kod 24-godišnjaka pronašli 14,29 grama marihuane, te protiv istog podnose optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (naročito drsko i nepristojno ponašanje, vrijeđanje i omalovažavanje moralnih osjećaja građana, omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika), zatim prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, te mu je uručen i prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)