16. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ukrali sokove iz hladnjaka kioska, a kada su krenuli provaljivati u kiosk, naišla policija…

1 min read
- Osumnjičeni su tijekom provale vidjeli dolazak policijskih službenika te su se dali u bijeg, no policijski službenici su ih sustigli i priveli u policijsku postaju.

– Policijski službenici Policijske postaje Vinkovci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28- i 27-godišnjakom iz Vinkovaca zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa – javlja danas policija o jučerašnjem događaju iz jutarnjih sati…

– Naime, 5. rujna 2022 godine, u jutarnjim satima, 28- i 27-godišnjak su provalili u hladnjak koji se nalazi u sklopu kioska u Vinkovcima, iz kojeg su otuđili nekoliko sokova, nakon čeka su oštetili nadzornu kameru kioska te pokušali provaliti u njega – nastavlja policija i dodaje…

– Osumnjičeni su tijekom provale vidjeli dolazak policijskih službenika te su se dali u bijeg, no policijski službenici su ih sustigli i priveli u policijsku postaju.

­- Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je nadležnom državnom odvjetništvu dostavila kaznenu prijavu za kazneno djelo Teška krađa – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)