25. rujna 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Bravo! Osijek ima svjetsku prvakinju! Ova vozačica autobusa GPP-a najbolja je na svijetu!

2 min read
Tako da, kada ponovno budete ulazili u GPP-ov autobus, pritom zamijetite vozačicu Kohajda za volanom, molim duboki naklon svjetskoj prvakinji!

Osijek ima svjetsku prvakinju! Ona je svjetska prvakinja među profesionalnim vozačicama ‘ozbiljnih vozila’, kamiona i autobusa. Sanela Kohajda, vozačica osječkog GPP-a, potukla je konkurenciju na 32. UICR Svjetskom prvenstvu profesionalnih vozača u Tuheljskim toplicama, a gdje je, od 8. do 11. rujna, bilo 90 natjecateljica i natjecatelja iz cijelog svijeta.

Tako da, kada ponovno budete ulazili u GPP-ov autobus, pritom zamijetite vozačicu Kohajda za volanom, molim duboki naklon svjetskoj prvakinji!

– Hahahaha – dočekala je sa smijehom našu čestitku i najavu da ćemo joj s Facebooka ‘uzeti’ fotografiju s mužem, jer…

– Suprug je vozač u istoj firmi. Nije bio među prva tri i svi mu kažu da je sada u kazni, da će dobiti najgoru liniju za voziti – nastavila je Sanela Kohajda za OsijekExpress.com.

Sanela je položila za autobus nedavno. Dugogodišnja je vozačica tramvaja, ali odlučila je unaprijediti svoja znanja i vještine. Kako se pokazala najboljom, GPP ju je poslao na natjecanje.

– Bilo je i sreće. To su praktički bili moji prvi metri, što bi se reklo. Jer, vozim tek dva-tri mjeseca. I na natjecanje sam otišla u uvjerenju da će to biti zabavno iskustvo. Tamo su bile žene profesionalci, jedna ima firmu, druga je instruktorica za sve kategorije… Kada sam vidjela njih, kada sam vidjela poligon, mislila sam, nema šanse… Mislila sam da nema šanse da prođem sve zavoje, a onda… Bez greške! I testovi su mi bili super, sve, sve! – nastavila je Sanela.

– Presretna sam, naravno!

– Te vozačice, a bilo ih je više, sve su bile toliko uplašene da ih je trema ‘pojela’. Jedna se zaboravila zavezati. A ja!? Ja sam mislila da će mi se ekipa iz GPP-a smijati, a ispalo je nevjerojatno. Još nisam svjesna toga, te velike pobjede – nizala je Kohajda, najbolja vozačica autobusa na svijetu.

A ni nagrada nije mala. Iveco je bio sponzor, nagradna torba puna svega. Ali i poseban dan je tu…

– Dobila sam put u italiju, tvornicu Ferrari, za sljedeću ’23. godinu. Malo je muž ljubomoran, mislim da ću ga morati povesti – nasmijala se još jednom Sanela.

– Naša vozačica! Čestitamo joj! To je svakako veliki uspjeh, za nju prije svega, ali i nas kao poslodavca. Jer, ona je toliko sposobna, a i mi smo dobro odabrali. Ona je vrhunski vozač, a mi imamo pravog kandidata za naslov. Donedavno je vozila tramvaj, sada položila i za autobus. Čestitamo joj na odabiru i uspjehu – kazao je i direktor GPP-a Dejan Rusmirović.

Foto: Facebook (screenshot)


Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other