25. rujna 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Fotografijom i rečenicom… Što je u Osijeku dobro, što može biti bolje? – pitaju iz Info centra…

2 min read
Fotografije i tekst možete im poslati do 23. rujna 2022. na e-mail: icm@proni.hr. Moguće je slanje i na Facebook stranicu Info-centra za mlade (inbox).

– Voliš svoj grad i želiš u njemu što više sadržaja za mlade? Što je u njemu dobro, što bi moglo biti bolje? Što treba unaprijediti, a što pohvaliti? Može li Osijek biti više po mjeri mladih? – pitanja su koja postavljaju iz Info centra za mlade u Osijeku, pozivajući i vas na propitivanje i odgovore

– Info-centar za mlade Osijek poziva na sudjelovanje u aktivnosti Grad po mojoj mjeri. Pošalji nam fotografiju aktivnosti ili mjesta ili situacije, koja pokazuje koliko su mladi aktivni ili neaktivni i uz dvije rečenice objasni što je to potrebno da mladi  budu aktivni građani našega grada. I kako im Grad Osijek u tomu može pomoći – dodaju u pozivu i nastavljaju…

– Svaka osoba može poslati samo jednu fotografiju. Ukoliko želiš, rečenice možeš i sam/a dodati uz fotografiju u nekom od programa za obradu fotografije. Ukoliko ne, tekst nam jednostavno pošalji u inbox. Fotografija može biti i starijeg datuma, bitno da je riječ o nečemu što je i sada aktualno – zaključuju iz Info centra iz Osijeka.

Fotografije i tekst možete im poslati do 23. rujna 2022. na e-mail: icm@proni.hr. Moguće je slanje i na Facebook stranicu Info-centra za mlade (inbox).

– Pitanja, komentari, preporuke, savjeti i ideje koje nam pošalješ putem fotografije proslijedit ćemo  Savjetu mladih Grada Osijeka i predstavnicima Grada Osijeka. Nakon toga imat ćeš priliku sudjelovati u na završnoj konferenciji projekta Mladi za Grad, 26. rujna 2022. u 10 sati, u Staroj Pekari,  u raspravi u kojoj ćeš, zajedno s predstavnicima Savjeta mladih i Grada Osijeka, pokušati naći odgovore kako bi i oni bili dio novog gradskog Programa za mlade, koji je trenutno u izradi – zaključno navode iz Centra.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)