1. listopada 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Hrpa stakla na kružnom toku! Ispalo iz nepoznatog vozila! Policija dobila dojavu u 9:35!

1 min read
Dojavu smo primili u 9:35. U roku od 15 minuta je promet normaliziran - kazala nam je iz PU OBŽ Edita Roterbauer, glasnogovornica, dodajući kako je Unikom promptno reagirao i počistio prometnicu.

Kružni tok na Đakovštini u Osijeku dijelom je danas bio prekriven većom količinom stakla, a koja je, vjeruje se, ispala iz vozila. Naravno, nepoznatog. Kome god da je ispalo, nastavio je voziti dalje, ne osvrćući se… Ali, građani su pozvali Županijski centar 112. Isti je izvijestio i policiju.

– Nezgode u prometu događaju se, na žalost, svakodnevno. Jutros je na kružnom toku Đakovština iz nepoznatog vozila ispala veća količina stakla koje se raspršilo po cesti – podijelio je na Facebooku danas Unikom i nastavio…

– Na dojavu građana i službe 112, djelatnici Radnih jedinica “Javna higijena” i “Prometnice” promptno su intervenirali i u roku od desetak minuta sakupili i počistili rasuto staklo, a kako bi se promet što prije normalizirao – zaključili su.

– Dojavu smo primili u 9:35. U roku od 15 minuta je promet normaliziran – kazala nam je iz PU OBŽ Edita Roterbauer, glasnogovornica, dodajući kako je Unikom promptno reagirao i počistio prometnicu.

Razumije se, policija zacijelo traga za vozačem/icom…

Foto: Unikom, Facebook (screenshot)

Facebook Comments