26. rujna 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Teško je ozlijeđen! Pijan prešao u suprotnu traku i udario u nailazeće teretno vozilo!

1 min read
- Osobno vozilo je sletjelo na zemljanu površinu, dok se teretno vozilo zaustavilo na kolniku. U prometnoj nesreći 65-godišnjak je teže ozlijeđen - zaključuje policija.
kamion kotač

65-godišnji vozač je teško ozlijeđen, a nakon što je, pod utjecajem alkohola, prešao u suprotnu traku i udario teretno vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera, javila je danas policija o događaju s početka vikenda, u petak navečer.

– U petak, 16. rujna, oko 23,30 sati, na cesti između Vinkovaca i Županje, 65-godišnji vozač osobnog vozila zagrebačkih registracijskih oznaka, uz prisutnost alkohola u organizmu od 0,99 g/kg, krećući se iz smjera Vinkovaca u smjeru Županje, prešao je vozilom na suprotnu kolničku traku te udario u prednji dio teretnog vozila srpskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 50-godišnji državljanin Srbije – javila je policija, dodajući…

– Osobno vozilo je sletjelo na zemljanu površinu, dok se teretno vozilo zaustavilo na kolniku. U prometnoj nesreći 65-godišnjak je teže ozlijeđen – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)