26. rujna 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nije se uspio zaustaviti!? 84-godišnjaka na pješačkom prijelazu udario automobil!

2 min read
Ovog mjeseca to je treći nalet na osobu na pješačkom prijelazu u Slavoniji, a kojeg su zabilježila i policijska priopćenja.

Na pješačkom prijelazu u Vinkovcima došlo je do udara automobila u pješaka u dobi od 84 godine, uslijed čega je stariji čovjek lakše ozlijeđen, javlja danas policija o događaju u subotu navečer.

Naime…

– …u subotu, 17. rujna, oko 20,10 sati, u Vinkovcima, u Lapovačkoj ulici, 52-godišnji vozač osobnog vozila, uslijed neprilagođene brzine kretanja, nije se pravovremeno zaustavio na obilježenom pješačkom prijelazu, u trenutku kada je kolnikom prelazio 84-godišnji pješak – javila je policija, dodajući…

– Uslijed udara i pada na tlo, 84-godišnjak je lakše ozlijeđen – zaključuju.

Ovog mjeseca to je treći nalet na osobu na pješačkom prijelazu u Slavoniji, a kojeg su zabilježila i policijska priopćenja.

– 10. rujna, oko 8,25 sati na raskrižju ulica Đure Pilara i Trga Pobjede u Slavonskom Brodu dogodila se prometna nesreća sa poginulom osobom – javila je prije nekoliko dana policija, donoseći detalje događa… – Obavljenim očevidom utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo jer 30-godišnja vozačica osobnog automobila nije propustila 74-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Od siline udarca pješakinja je odbačena na kolnik, te je po djelatnicima hitne medicinske pomoći prevezena na ukazivanje liječničke pomoći u Opću bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je preminula od zadobivenih ozljeda… – zaključuje se.

– 9. rujna, oko 19,25 sat u Otoku, u Ulici bana Josipa Jelačića, 59-godišnji vozač osobnog vozila županjskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja, na obilježenom pješačkom prijelazu udario je u bicikl kojega je guralo 10-godišnje dijete. Uslijed udara i pada na kolnik, dijete je lakše ozlijeđeno – također je javila policija prije nekoliko dana.

Foto: Pixabay (ilustracija)