1. listopada 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Audi stao prije skretanja! VW iza njega! A onda, teretni automobil udario u VW, a on u Audi!

1 min read
Epilog je materijalna šteta na trima vozilima i lakše ozlijeđena 28-godišnjakinja.

Kolokvijalno se to naziva ‘lančani sudar’. Upravo se to dogodilo jučer u Slavoniji. Epilog je materijalna šteta na trima vozilima i lakše ozlijeđena 28-godišnjakinja.

– U utorak 20. rujna 2022. oko 13.25 sati u Požegi u Mlinskoj ulici, 67-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, skretala je ulijevo te je zaustavila vozilo kako bi propustila vozilo iz suprotnog smjera, a iza nje se nalazio zaustavljeni osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 28-godišnjakinja – javlja policija i nastavlja…

– Nadalje, iza njih se kretao 18-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka te uslijed neprilagođene brzine nije uspio pravovremeno zaustaviti vozilo nakon čega je prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio „Volkswagena“ koji je od udara odbačen na „Audi“.

– U prometnoj nesreći 28-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, dok protiv 18-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuju iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)