19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dvojac (30, 42) tražio novac od 18-godišnjaka! Prebili ga i oduzeli mu mobitel!

1 min read
- Naime, u subotu 24. rujna u poslijepodnevnim satima osumnjičenici su u Vukovaru od 18-godišnjeg stranca zatražili novčani iznos, a kako im ga nije dao, nanijeli su mu teške tjelesne ozljede te mu oduzeli mobitel, nakon čega su ga ostavili te napustili mjesto događaja.

– Policijski službenici PU VSŽ dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30- i 42-godišnjim Vukovarcima zbog sumnje da su na štetu 19-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, koji boravi u Vukovaru, 30-godišnjak počinio kaznena djela Protupravna naplata i Teška tjelesna ozljeda, a 42-godišnjak sumnjičimo za kazneno djelo Protupravne naplate – javlja policija i nastavlja o nemilom slučaju…

– Naime, u subotu 24. rujna u poslijepodnevnim satima osumnjičenici su u Vukovaru od 18-godišnjeg stranca zatražili novčani iznos, a kako im ga nije dao, nanijeli su mu teške tjelesne ozljede te mu oduzeli mobitel, nakon čega su ga ostavili te napustili mjesto događaja.

– Policijski službenici su tijekom provedenih izvida pronašli 30- i 42-godišnjake, kriminalistički ih istražili te privremeno oduzeli prijeporni mobitel, nakon čega su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments