26. studenoga 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Niz prekršaja u noćnom klubu: Rad izvan radnog vremena, galama, glazba, droga, nož…

1 min read
- Prilikom postupanja, policijski službenici su od 29-godišnjakinje oduzeli 4,91 gram droge marihuane i 0,01 gram droge kokain.

– Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, prilikom redovitih nadzora, utvrdili su da jedan ugostiteljski objekt  (23. rujna, od 7 do 8 sati) na području Slavonskog Broda, radi izvan radnog vremena (radno vrijeme od 22 do 6 sati), te je više osoba (u dobi od 22 do 35) narušavalo javni red i mir vikom, galamom i puštanjem glasne glazbe – javlja policija i nastavlja…

– Također je utvrđeno da su dvojica zaposlenika ( u dobi od 22) posluživali alkoholna pića.

– Prilikom postupanja, policijski službenici su od 29-godišnjakinje oduzeli 4,91 gram droge marihuane i 0,01 gram droge kokain.

– U daljnjem postupanju policijski službenici su od jednog zaposlenika (35) privremeno oduzeli preklopni nož, te su svih šest osoba (svi alkoholizirani, osim jednog 22-godišnjaka) priveli u policijsku postaju, protiv kojih podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok protiv 22-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu i zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o prebivalištu.

– Protiv 32-godišnjakinje slijedi i prijava zbog prekršaja iz Zakona o prebivalištu, protiv 35-godišnjaka zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, dok protiv 29-godišnjakinje slijedi prijava zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga. Policijski službenici također dostavljaju obavijest nadležnom Državnom inspektoratu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti – zaključuje policija…

Foto: Pixabay (ilustracija)