26. studenoga 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Vesela i raspoložena Ida Prester zaplesala na Sajmu antikviteta u Osijeku!

1 min read
Zaplesala je sa svojim suprugom Ivanom Peševskim, poduzetnikom iz Beograda, a uz zvuke uličnog glazbenika. Onda su ju primjetili i 'fanovi', fotografirali se, tražili autogram...

Kada je vidjela vašeg fotografa kako ‘niže fotografije’ plesa, nasmijala se, pokazala rukom u smjeru objektiva i rekla nešto poput – Ajoj! 🙂 Do tog trenutka sasvim se ‘tiho’ provlačila sajmom, ali ‘klikovi’ aparata i ples u trenutku su ju ‘razotkrili’.

Računajte večeras na sjajan koncert Ide Prester. Vjerujemo i da će nas vrijeme poslužiti. Jer, kao i uvijek, nasmijanu i veselu mogli su ju vidjeti danas Osječanke i Osječani tijekom prijepodneva na Sajmu antikviteta ‘kod Školjke’.

Zaplesala je sa svojim suprugom Ivanom Peševskim, poduzetnikom iz Beograda, a uz zvuke uličnog glazbenika. Onda su ju primjetili i ‘fanovi’, fotografirali se, tražili autogram…

Na sve je to Ida Prester pristala, nastavljajući kasnije razgledati Sajam antikviteta.

Inače, večeras u Kraljevini, u Perivoju kralja Tomislava, u kasnijim večernjim satima, u sklopu manifestacije HeadOnEast, Ida Prester & Lollobrigida imaju koncert, a sve su prilike da je Ida odlično raspoložena.

Ida Prester na društvenim mrežama ‘njeguje’ vrlo otvoren odnos sa svojim pratiteljima, često dijeleći brojne anegdote i situacije iz vlastite obitelji, života, nastupa. Čini to toliko ljudski, čisto i, rekli bi ljudi, ‘bez foliranja’, a rezultat čega je da ovu Zagrepčanku vole u svim krajevima bivše države.

Glazbenica, TV voditeljica, vositeljica ‘evenata’, aktivistica, ekonomistica, supruga, mama…

Foto: OsijekExpress.com