29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dvije prijevare u automat klubovima! 30-godišnjak se vratio po još…

1 min read
Prva prijevara dogodila se 25. listopada 2021. i radi se o iznosu od 3 500 eura, a druga 2. listopada 2022. i radi se o 600 eura.

– Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Bjelovara kojeg se sumnjiči da je počinio kaznena djela prijevare. Naime, osumnjičeni je dana 25. listopada 2021. u Požegi u Ulici Kamenita vrata u automat klubu od 25-godišnje djelatnice zatražio da mu u automat uplati iznos od 3 500 eura kako bi mogao igrati, što je ona i učinila, a 30-godišnjak je nakon izgubljenog iznosa napustio automat klub nepodmirivši navedeni iznos- javljaju iz policije i nastavljaju:

– Nadalje, 30-godišnjak je dana 2. listopada 2022. oko 18.20 sati u Požegi u Ulici Matice Hrvatske u automat klubu od 26-godišnje djelatnice zatražio da mu promjeni novčani iznos od 600 eura u kune što je ona i učinila, no on joj nije dao novac te se udaljio iz objekta.

– Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave – zaključuje policija.

Također, iz policije javljaju da je “u navedenom automat klubu 21-godišnjak prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike i on je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije nakon čega je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Foto: Pixabay (arhiva, ilustracija)