5. prosinca 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Otkriven muškarac (83) koji je djevojčici samoj na ulici nudio ‘uljepšati večer’!

2 min read
- Policijski službenici podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju diskriminacije - javila je danas policija.

– Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, jučer 14. listopada su dovršili kriminalističko istraživanje nad 83-godišnjakom za kojeg su utvrdili da je dana 10. listopada oko 19,45 sati u Slavonskom Brodu na ulici počinio prekršaj iz Zakona o suzbijanju diskriminacije. Naime, on se navedenog dana neprimjerenim riječima obratio maloljetnici koja se sama nalazila na ulici, nakon čega se udaljio od nje – javlja policija i dodaje…

– Policijski službenici podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju diskriminacije – javila je danas policija.

Podsjećamo…

Prije nekoliko dana iz policije su za SBOnline potvrdili kako su primili dojavu i kako je u tijeku kriminalističko istraživanje, a o događaju koji se zbio u Slavonskom Brodu, u centru.

Naime, ravnateljica jedne slavonskobrodske škole objavila je sinoć na Facebooku, piše SBOnline, ‘post’ uznemirujućeg sadržaja, a u kojem opisuje način na koji se stariji muškarac približio njezinoj kćerki.

Svoju je maloljetnu kćer, naime, ostavila je u centru dok kupuje kestenje. Otišla je na nekoliko minuta, svega koju stotinu metara dalje. A kada se vratila, kećrka od šoka jedva je govorila..

– Dok sam te čekala, prišao mi je neki čovjek u beige odijelu. Skroz mi se približio i pitao: Kako provodiš večer? Ako želiš, mogu ti ga uljepšati – navodi u objavi ravnateljica i dodaje… – Toliko mi se približio da sam mu dah osjetila. Koji sam razred? I imam li kakvih želja.. Da i on ima unuku. I da zna što unuke i njene prijateljice vole. Osjećala sam se užasno… – nizala je ravnateljica riječi kćerke.

U tom je trenutku, dodaje ravnateljica, dijete reklo muškarcu kako dolazi mama i on je u sekundi nestao. Zapamtila je kako se stalno smijao i imao razmaknute zube, bio u ‘bež’ mantilu.

– Pedofili su obično najobičniji fini građani. Susjedi. Prijatelji – napisala je mama.

Foto: Pixabay (ilustracija)